Φτιάχντονταςκούκλες με το δικό σας DNA

  • ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

    ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ DNA?

ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ DNAείναι ένας χώρος μοναδικός και καινοτόμος στη νότια Γαλλία που ενώνει την επαναστατική τρισδιάστατη τεχνολογία με τη γνώση και την εμπειρία πολλών δημιουργικών και τεχνικών μυαλών. Είναι 7 εργαστήρια κάτω από την ίδια στέγη, το καθένα με τη δική του ομάδα ειδικών, που θα πάρουν τις κούκλες σας από την σύλληψη τους μέχρι το ολοκληρωμένο πρωτότυπο.

Είναι ένας άνετος και ευχάριστος χώρος που μπορείτε να έρθετε για να φανταστείτε, να συλλάβετε και να διευθύνετε τη δημιουργία της δικής σας  συλλογής κουκλών μέσα σε λίγες ημέρες. Κάθε στάδιο της διαδικασίας σας επιτρέπει να ενσωματώσετε το μοναδικό DNAτης εταιρείας σας, στις κούκλες σας.

ημέρα 1η:
3D image capture

ημέρα 2η:
3D treatments

ημέρα 3η
Full size foam prototype

Δημιουργείστετηδικήσαςσυλλογήκουκλών  μόνο σε  3 ημέρες

ΤΟΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟDNAείναιμίαυπηρεσίαπουπροσφέρεταιγιαπαραγγελίεςβεβαιωμένηςποσότητας – παρακαλώ ζητήστε περισσότερες πληροφορίες

 

See the video.

  • 7 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΕΓΗ

    7 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΕΓΗ

ΠΩΣΔΟΥΛΕΥΕΙ?

01

1. Κάστινγκ - επιλέξτε το σωστό μοντέλο το οποίο θα επικοινωνήσει αποτελεσματικά το DNA της εταιρείας σας μέσα από τη γλώσσα του φυσικού σώματός της και του στυλ της.

02

2. Φωτογράφηση - δημιουργείστε τις στάσεις που θα αντιπροσωπεύουν το ύφος της εταιρείας σας.

03

3. Τρισδιάστατη (3D) απεικόνιση - απεικόνιση της τρισδιάστατης εικόνας των επιλεγμένων στάσεων χρησιμοποιώντας την επαναστατική μας εγκατάσταση.

04

4. 3D (τρισδιάστατη) βελτιστοποίηση - οι ειδικοί 3D γλύπτες μας επεξεργάζονται τα αρχεία της εικόνας του μοντέλου στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και τα μετατρέπουν σε ένα λειτουργικό μανεκέν.
Σε αυτό το στάδιο η συλλογή των κουκλών σας είναι έτοιμη σε 3D αρχείο.

05

5. 3D σμίλευση ή εκτύπωση - τα τρισδιάστατα αρχεία από τον υπολογιστή τυπώνονται ή σμιλεύονται στις τρείς διαστάσεις με ρομποτική τεχνολογία και μετατρέπονται σε πραγματικό μέγεθος.

06

6. Πρωτότυπο - οι καλλιτέχνες τεχνικοί μας κάνουν τις τελικές ρυθμίσεις και κατασκευάζεται η πρωτότυπη κούκλα από fiberglass.

07

7. Αισθητική - επιλέξτε τις τελικές αισθητικές πινελιές ανάμεσα στα χιλιάδες υλικά, χρώματα και finishes που έχουν προέλθει απ’ όλο τον κόσμο στη boutique του εργοστασίου DNA.